foto

Sergej Jevdokimov

  • nar. 20.6.1985 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2015 Voin
Zapret
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
Já chci taky
2011 V subbotu

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
Krepkije oreški (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2019 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Pravo na zaščitu (S02E09)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Vyžžennaja zemlja (S01E03)
Učenica Messinga (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Kapučino s koricej (S02E19)
2017 Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Čistyj rozysk (S01E13)
Takaja rabota (TV seriál)
Carstvo mjortvych (S01E57)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Igra s ogňom (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mstitěl (S08E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šakaly (S14E02)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
PPS (TV seriál)
Zachvat (S02E16)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Rodňa (S04E04)
2012 Chvost (TV seriál)
Tancy na grani (E29)
Provincial (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Běšenyje děňgi (S03E02)
2011 Format A4 (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Čužije (S01E19)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Svidětěl (S01E12)
Nagrada (S01E07)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Něulovimyj (S04E08)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Drugaja reka (S05E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Blažennaja (S11E18)
2009 Bomž (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky