foto

Magda Harout

  • nar. 22.4.1926 (93 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Výdejna zavazadel
2001 Size 'Em Up
Song of the Lark, The (TV film)
1999 Wake In Providence, A
1995 Nebezpečná známost (TV film)
1993 Můj život
1991 9 1/2 Ninjas
1989 Hollywood Boulevard II
Transylvania Twist
1978 Are You in the House Alone? (TV film)
The Pirate (TV film)
1974 Hangup
1972 Another Nice Mess
1963 Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1959 Crime & Punishment, USA

TV seriály

2008 Raising the Bar (TV seriál)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Car Jack (E05)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
Kissing Cousins (S04E13)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Cantor Show (S03E24)
1995 Bless This House (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pen (S03E03)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Yes, We Have No Havanas (S04E01)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Zloděj z Budapeště (S01E03)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Hero? (S01E02)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace