foto

Jacqueline Boatswain

  • nar. 22.6.1962 (58 let)
    Bedford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Banana
2004 London Voodoo
1995 Red Dwarf: Smeg Outs - a.z.
1989 Goldeneye (TV film)

TV seriály

2020 Alex Rider (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Nebe s.r.o. (TV seriál)
Holiday (S02E05)
Bancroft (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Kuků (TV seriál)
Otevíráme (S04E06)
Oklika (S04E05)
Licence (S04E02)
další epizody (4)
2016 Kuků (TV seriál)
Porod (S03E01)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Kuků (TV seriál)
Ken v práci (S02E05)
Mizerná výchova (TV seriál)
Strike (S03E01)
2012 Wolfblood (TV seriál)
2008 Milenky (TV seriál)
2007 Little Devil (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
1986 Ballet Black

Divadelní záznam

2019 National Theatre Live: Small Island (divadelní záznam)
2014 Coriolanus (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky