foto

Dmitrij Nikonov

  • nar. 25.5.1991 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Konec krásné éry

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace