foto

Galina Kaškovskaja

  • nar. 30.7.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Vojennyj fitnes (TV film)
2011 Ljubov morkov 3
2008 Tarif Novogodnij
2007 Krizis Very (TV film)
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
2002 Milenec
2000 Daun Haus

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace