foto

Prince Royce

  • nar. 11.5.1989 (30 let)
    The Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Passion (TV film)

TV seriály

2013 East Los High (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Noriel x Prince Royce x Bryant Myers - No Love (hudební videoklip)
Pitbull feat. Prince Royce & Ludacris - Quiero Saber (hudební videoklip)
2017 Bad Bunny feat. Prince Royce, J Balvin - Sensualidad (hudební videoklip)
Prince Royce feat. Shakira - Deja vu (hudební videoklip)
2015 Prince Royce - My Angel (hudební videoklip)
Prince Royce feat. Jennifer Lopez & Pitbull - Back It Up (hudební videoklip)
2014 Prince Royce feat. Snoop Dogg - Stuck On a Feeling (hudební videoklip)
2013 Prince Royce - Darte un Beso (hudební videoklip)
2011 Daddy Yankee feat. Prince Royce - Ven Conmigo (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Rock The Troops (TV pořad)
2011 Akvária na míru (TV pořad)
Americký X Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace