foto

Rjóhei Kimura

  • nar. 30.7.1984 (35 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cencoroll connect
Gekidžóban Free! Road to the World - Jume
Sókjú no Fafner: The beyond
Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2018 Eiga Jókai watch: Forever Friends
Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
Gekidžóban Servamp: Alice in the Garden
Itó Džundži: Collection – Tomie
2017 Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
Kidó senši Gundam: Thunderbolt – Bandit Flower
Kurošicudži: Book of the Atlantic
2016 Kidó senši Gundam: Thunderbolt – December Sky
2015 Eiga Jókai watch: Enma daió to icucu no monogatari da njan
Gakuen Handsome: The Animation
Tales Of Zestiria: Dóši no joake
Tokyo Ghoul: Jack
Tokyo Ghoul: Pinto
2014 Hybrid Child
Kurošicudži: Book of Murder
Love Stage!!
2013 Aura
Blood Lad: Wagahai wa neko de wa nai
Kami-sama hajimemashita
Kuroko no Baske: Baka dža katenai no jo!
Nacume júdžinčó: Njanko-sensei to hadžimete no ocukai
2012 Arata-naru sekai
Boku wa tomodachi ga sukunai Add-on Disc
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
Nagareboši Lens
Nerawareta gakuen
Sankarea
2011 Boku wa tomodači ga sukunai
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Kono danši, učúdžin to tatakaemasu.
2010 Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2009 Cencoroll
Higaši no Eden gekidžóban: The King of Eden
Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2020 Boku no tonari ni ankoku hakaišin ga imasu. (TV seriál)
Duel Masters King (TV seriál)
Haikjú!! Riku vs Kú (TV seriál)
Runway de waratte (TV seriál)
2019 Mairimašita! Iruma-kun (TV seriál)
Phantasy Star Online 2: Episode Oracle (TV seriál)
Ultraman (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Dame x Prince: Anime Caravan (TV seriál)
Devils' Line (TV seriál)
Free! Dive to the Future (TV seriál)
Grand Blue (TV seriál)
Inazuma Eleven: Ares no tenbin (TV seriál)
Kjóto Teramači Sandžó no Holmes (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
Relife: Kankecuhen (TV seriál)
2017 Dive!! (TV seriál)
Dynamic Chord (TV seriál)
Kacugeki: Tóken ranbu (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
Čiruran: Nibun no iči (TV seriál)
Čó šónen tanteidan NEO (TV seriál)
2016 Battery (TV seriál)
Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Gakuen Handsome (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
ReLIFE (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 Aoharu x Kikandžú (TV seriál)
Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Džókamači no Dandelion (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Q Transformers: Kaette Kita Convoy no Nazo (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Bonjour: Koiaji Pâtisserie (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
Blood Lad (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave 2 (TV seriál)
Kami-sama no inai ničijóbi (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
2012 Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
2011 Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Kamisama Dolls (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
[C] (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Graduation (E13)
Knockin' on Heaven's Door (E12)
Change the World (E11)
další epizody (13)
Heroman (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Higaši no eden (TV seriál)
2008 Nacume júdžinčó (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
2005 Sugar Sugar Rune (TV seriál)
2002 Full moon o sagašite (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky