foto

Seiró Ogino

  • nar. 10.10.1971 (47 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Šingeki no kjodžin OAD
2012 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
Sankarea
2010 Beelzebub: Hirotta akačan wa daimaó!?
Učú Show e jókoso
2009 Yutori-chan

TV seriály

2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Šódžotači wa kója o mezasu (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Ore ga odžó-sama gakkó ni "Šomin sample" tošite Gets-rareta ken (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Jama no susume: Second Season (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Jama no susume (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Sen'jú. (TV seriál)
Sen'jú. Dai 2 ki (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
2010 Giant Killing (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Higepijo (TV seriál)
Kanamemo (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
White Album (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Live On Cardliver Kakeru (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Scarecrowman (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Kaze no stigma (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Night Wizard The Animation (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace