foto

Peter Gotthardt

  • nar. 22.8.1941 (77 let)
    Leipzig, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Die Hitlerkantate
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Hallo Partner, Der (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Blaue Taube soll fliegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wo mich keiner kennt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zerschlagene Liebe (TV film)
Gabriel komm zurück (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Da mach' ich nicht mit, Der (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich werde dich nie verraten (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
Jan Oppen (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
Käthe Kollwitz
Mönch ärgere dich nicht (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Ein Schritt zu weit (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Flieger (TV film)
Miluju Viktora (TV film)
Na pomoc tátovi (TV film)
Rublak - Die Legende vom vermessenen Land
Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
Wo andere schweigen
Überfahrt (TV film)
1983 Ostrov labutí
1982 Děvče a chlapec (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Tal (TV film)
Polizeiruf 110 - Petra (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Trompeten Anton
1980 Kotorski mornari
Solo für Martina (TV film)
1979 Dokud vás smrt nerozdělí
Sněženka a Růženka
1978 Brandstellen
Sedm pih
1977 Die Verführbaren (TV film)
Trampen nach Norden
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
Polizeiruf 110 - Reklamierte Rosen (TV film)
1975 Blumen für den Mann im Mond
Ikarus
Lysistrate und die NATO (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
Smrt profesora (TV film)
1973 Kleine Kommandeur, Der
Legenda o Pavlovi a Pavle
1971 Karriere
1968 Russen kommen, Die
1967 Der tapfere Schulschwänzer
1930 Gestohlene Gesicht, Das

TV seriály

1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kategorie C
1988 Lieb Georg (TV film)
1977 Heimweh nach Rügen oder 'Gestern noch war ich Köchin'
1965 Studentinnen

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace