foto

Wolfgang Thal

  • nar. 30.5.1924
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 10.7.2006 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Erster Verlust
1986 Das Eigentor (TV film)
1984 Flieger (TV film)
Pension Butterpilz - Das Freizeitparadies (TV film)
1981 Streichquartett (TV film)
Streichquartett (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Alibi für eine Nacht (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1973 Das große Fest
Maria und der Paragraph (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
1969 Krupp und Krause (TV film)
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
1967 Zwei Engel steigen aus (TV film)
1966 Irrlicht und Feuer (TV film)
1963 Wenn ich das gewusst hätte... (TV film)
1962 Altweibersommer
Wind von vorn
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Das Stacheltier - Die Mutprobe
Drei Mann auf einem Pferd (TV film)
1960 Alwin der Letzte
Die Talente (TV film)
1959 Die Nachtigall (TV film)
1955 Ed Martin vypovídá
1954 Nepřítel v laboratoři
Poplach v cirkuse

TV seriály

1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1976 Die Emser Depesche (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1960 Heute bei Krügers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky