foto

Markus Lonardoni

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Tatort - Schmuggler (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2008 Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
2005 Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
Tatort - Ohne Beweise (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
Tatort - Bitteres Brot (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Tatort - Schrott und Totschlag (TV film)
2001 Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Tatort - Bienzle und der Mann im Dunkeln (TV film)
V blízkosti vraha (TV film)
1999 Atemlose Liebe (TV film)
Sweet Little Sixteen (TV film)
1998 Blutiger Ernst (TV film)
Mörderisches Erbe - Tausch mit einer Toten (TV film)
1997 Friedrich und der verzauberte Einbrecher
Porträt eines Richters (TV film)
Spiel um dein Leben (TV film)
1996 Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
1992 Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
Happy Birthday, Türke!
1991 Wounded Faces
1990 Sirup

TV seriály

2002 Kobra 11 (TV seriál)
Falešná hra (S05E12)
Věc cti (S05E10)
Závodní stáj (S05E04)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Láska až za hrob (S05E08)
Horečnaté sny (S05E06)
Černá vdova (S05E02)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
Mat (S04E14)
Černá růže (S04E13)
další epizody (7)
1997 Das Amt (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Stauffenberg - Atentát na Hitlera (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)
Sandkastenkrieger - Wie Unteroffiziere zu Erziehern ausgebildet werden (TV film)
2003 5. dimenze (TV seriál)
1995 Verbrechen, die Geschichte machten
1988 Abenteuer Forschung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky