foto

Ken'iči Jamašita

  • nar. Kitakjúšú, Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Major 2nd (TV seriál)
Slow Start (TV seriál)
2017 Anime-Gataris (TV seriál)
Pittanko!! Nekozakana (TV seriál)
Robomasters The Animated Series (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Pittanko! Nekozakana (TV seriál)
2015 Džicu wa wataši wa (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen SC (TV seriál)
2014 Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
2013 Išida to Asakura (TV seriál)
Ketsuekigata-kun! (TV seriál)
2012 Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
2010 Jumeiro Patissiere: SP Professional (TV seriál)
2009 Fresh Precure! (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
2008 Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Kótecu sangokuši (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Akubi Girl (TV seriál)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
2005 Eyeshield 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace