foto

Louize Nissen

  • nar. 28.11.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Průvodce přežití v New Yorku
2018 Před mrazem
The Guardian Angel - Suojelusenkeli
2017 Dan Dream
Já jsem William
Případ Nile Hilton
2016 Antboy 3
Kráčej se mnou
2015 Boj
Idealista
2014 Antboy: Pomsta rudé fúrie
2013 Antboy
2012 Kon-Tiki
Talenttyven
2010 Kvinden der drømte om en mand
2009 Lovec mozků
Veteráni
Útěk
2008 Oddělené světy
2007 Doma je doma
Karlas kabale
2005 Oskar a Josefína
Zabití
2004 Fakír z kouzelné země Bilbao
2003 Zafir
Šrám
2002 Kald mig bare Aksel
Sestřiny děti na sněhu
Vlčí dívka
2000 Bænken
1999 Katjino dobrodružství
1998 Skyggen

TV seriály

2019 Zpřítomnělí (TV seriál)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Nemluvit s cizími (S01E07)
Mít přátele nablízku (S01E06)
další epizody (8)
Håbet (TV seriál)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky