foto

Francesca Rollins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Mí drazí Američané

TV seriály

1995 Caroline in the City (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Driving Miss Crazy (S07E17)
2016 Kolekce (TV seriál)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
Uvedení na trh (E04)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
Pretty Isn't the Point (S05E20)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Bring Down the Hoe (S04E11)
Co bude s tou zoufalkou (S03E19)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Zlé sémě (S01E18)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Thirteen: The Lyin', the Bitch and the Wardrobe (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace