foto

Juiko Tacumi

  • nar. 17.9.1987 (32 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban Mahóka kókó no rettósei: Hoši o jobu šódžo
Ošiete! Galko-čan OAD
2016 Gekidžóban selector destructed WIXOSS
2014 Ikkitósen: Extravaganza Epoch (TV film)
Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
Rance 01: Hikari o motomete – The Animation
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Tenši no drop (TV film)
2012 Holy Knight
Hori-san to Mijamura-kun
Nagareboši Lens
Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - Kamogawa Days
2011 Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2008 Kiss x Sis

TV seriály

2019 Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
2017 Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Makeruna!! Aku no gundan! (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
2016 Fudanši kókó seikacu (TV seriál)
Love Live! Sunshine!! (TV seriál)
Ošiete! Galko-čan (TV seriál)
Šakunecu no takkjú musume (TV seriál)
2015 Bikini Warriors (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Denpa kjóši (TV seriál)
Dog Days'' (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Etotama: Eto tamašii (TV seriál)
Monster musume no iru ničidžó (TV seriál)
Noragami Aragoto (TV seriál)
Tantei Team KZ: Jiken Note (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)
Kanodžo ga flag o oraretara (TV seriál)
Kenzen Robo Daimidaler (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Narihero www (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
Witch Craft Works (TV seriál)
X Maiden (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
2013 Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
Zettai bóei Leviathan (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Araši no joru ni: Himicu no tomodači (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Gokudžo. Gokurakuin džošikórjó monogatari (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2011 Hana-saku iroha (TV seriál)
Hidan no Aria (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
Softenni (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
Zoobles! (TV seriál)
2010 Kiss x Sis (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
2006 Otome wa boku ni koi šiteru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky