foto

Hadžime Hjakkoku

  • nar. 24.11.1958 (60 let)
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 GJ-bu@ (TV film)
2011 K-ON! film
1999 Dennó sentai Voogie's Angel: Forever and Ever
1997 Dennó sentai Voogie's Angel
1992 Neko hiki no Oruorane

TV seriály

2017 Nana maru san bacu (TV seriál)
New Game!! (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata: Flat (TV seriál)
2016 New Game! (TV seriál)
2015 Saenai Heroine no sodatekata (TV seriál)
2014 Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
2013 GJ-bu (TV seriál)
2010 K-ON!! (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
2003 E's Otherwise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace