foto

Jukimasa Kišino

  • nar. 21.10.1955 (65 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Next A-Class
2011 Eijú densecu: Sora no kiseki The Animation
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
2003 Parasite Dolls
2002 I'll/CKBC
2001 Kaidōmaru
1998 Twinbee Paradise
1997 Gegege no Kitaró: Obake Nighter
Tamagočči: Honto no hanaši
1996 Tóšinden
1995 Memories
1994 Street Fighter II
1993 Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači
1991 3x3 Eyes
Cuki ga noboru made ni
Slow Step
1990 Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu

TV seriály

2004 Onmjó taisenki (TV seriál)
2001 Hanaukjó Maid tai (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
Šóhoku ajauši! Kjói no saikjó gundan (E99)
Gekitó kaiši! Šóhoku vs. Šójó / Rjónan (E98)
Acuki omoi: Uozumi futatabi! (E97)
další epizody (5)
1995 Slam Dunk (TV seriál)
Rukawa no jabó (E86)
Šóhai (E84)
Fuku captain Megane-kun no šúnen (E83)
další epizody (32)
1994 Dirty Pair Flash (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
Hanamiči, acuki dunk (E46)
Taidžó mezen!? Hanamiči pinch (E45)
Micui! Araši 3 point (E44)
další epizody (19)
1993 Kišin heidan (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky