foto

Jasuhiko Kawazu

  • nar. 21.1.1966 (53 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
2012 Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
2009 Higaši no Eden: Air Communication
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Saint seija: Meió Hades meikai hen
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
1999 Gravitation
1997 Gegege no Kitaró: Obake Nighter
1996 Fire Emblem
1995 Dragon Ball Z: Rjúken bakuhacu!! Gokú ga jaraneba dare ga jaru
1994 Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
1993 Black Jack
Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači
Kamen Rider SD kaiki?! Kumo otoko
Pops
1992 Chameleon
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
Sekai no hikari: Šinran šónin
1991 Slow Step
1990 Kaze no na wa Amnesia
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2018 Doreiku: The Animation (TV seriál)
2017 Isekai wa Smartphone to tomo ni. (TV seriál)
2016 Qualidea Code (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Piččipiči Šizuku-čan (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
2009 Cross Game (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
2008 H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Hakušaku to jósei (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Chocotto Sister (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle 2 (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Shuffle! (TV seriál)
2004 Girls Bravo - first season (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
Viewtiful Joe (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Narue no Sekai (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
Run=Dim (TV seriál)
2000 Mushrambo (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 Aesop World (TV seriál)
Colorful (TV seriál)
Digimon Adventure (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Kišin heidan (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace