foto

Bruce Bilson

  • nar. 19.5.1928 (89 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
1984 Chattanooga Choo Choo
Finder of Lost Loves (TV film)
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1979 Dallas Cowboys Cheerleaders (TV film)
Halloween That Almost Wasn't, The (TV film)
Pleasure Cove (TV film)
Poprask v Severní ulici
1978 B.J. and the Bear (TV film)
1976 New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
Wackiest Wagon Train in the West, The
1975 Dead Man on the Run (TV film)
1974 The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1969 Pate Katelin en Buenos Aires

TV seriály

1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Wesayso ví nejlíp (S02E24)
Šéf party (S02E23)
Oříšková válka - díl druhý (S02E20)
další epizody (5)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Den ledniček (S02E12)
Jak balit holky (S02E10)
Pracovní příležitost (S02E08)
další epizody (4)
P.S.I. Luv U (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Hull High (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1988 Munsters Today, The (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Just Our Luck (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
Quark (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Banány, krekry a oříšky (S01E07)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Barefoot in the Park (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Camp Runamuck (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2001 Pop-Up Brady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace