foto

Tom Shankland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Dark Corners
2015 Its Walls Were Blood
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2008 Děti
2007 Rovnice smrti
2006 Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2000 Going Down
1999 Bait

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Rolling Thunder Cannon Punch (E03)
The Punisher (TV seriál)
Two Dead Men (E02)
3 AM (E01)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 46 (S04E07)
Chapter 45 (S04E06)
Chapter 44 (S04E05)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Oranžová nálepka (S02E04)
2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Return to Eden (S01E07)
Concrete (S01E06)
další epizody (8)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
Pure as the Driven (S02E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
In My Protection (S01E02)
I Need Light (S01E01)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace