foto

Hee-bong Byeon

  • nar. 8.6.1942 (78 let)
    Jangseong County, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yangjamulrihak
2017 Okja
2013 Miseuteo Ko
2012 Gancheob
Naneun wangyirosoyida
2011 Jeokgwaeui dongchim
2010 Choneungryeokja
2009 Kingkongeul deulda
2008 Deo geim
2007 Ijanggwa goonsoo
2006 Jal sarabose
Mutant
2005 Gonggongui jeok 2
Plačící pěst
2004 Annyang! yooepeuo
Sisilli 2km
Yeoseonsaeng vs yeojeja
2003 Buleora bombaram
Pečeť vraha
Seonsaeng Kim Bong-du
Singkeu & raijeu
2001 Hwasango
2000 Pes, který štěká, nekouše

TV seriály

2019 Dongnebyeonhosa jodeulho 2 : joewa beol (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
2015 Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2014 Kkothalbae soosadae (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Woolalla booboo (TV seriál)
2011 Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
Manyeo Yu-hee (TV seriál)
Manyeoyooheui (TV seriál)
2006 Nukdae (TV seriál)
Widaehan yusan (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
Abeojiui bada (TV seriál)
Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
Seontaek (TV seriál)
2003 1%ui eomin keot (TV seriál)
2001 Yeonindeul (TV seriál)
2000 Ondal wangjadeul (TV seriál)
1998 사랑과 성공 (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1988 Hanjungnok (TV seriál)
1986 Namhan sansung (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky