foto

Greg Berlanti

  • nar. 24.5.1972 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Flash
2013 Guilty (TV film)
2011 Green Lantern
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter One: The River's Edge (S01E01)
Supergirl (TV seriál)
We Can Be Heroes (S02E10)
2016 Arrow (TV seriál)
The Recruits (S05E02)
Legacy (S05E01)
Canary Cry (S04E19)
další epizody (12)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Out of Time (S02E01)
Leviathan (S01E13)
Last Refuge (S01E12)
další epizody (14)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (17)
2015 Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (23)
Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (8)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Stateční a smělí (S03E08)
Natáhni svůj luk (S03E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (23)
Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2000 Young Americans (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Green Lantern
Green Lantern: Emerald Knights
2006 Prince, The (TV film)
2004 Kat Plus One (TV film)

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Canary Cry (S04E19)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Beacon of Hope (S04E17)
další epizody (10)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Leviathan (S01E13)
Last Refuge (S01E12)
The Magnificent Eight (S01E11)
další epizody (13)
2015 Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (9)
Mrtvý bod (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Nemyslitelné (S02E23)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
další epizody (14)
Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (21)
Lidé zítřka (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Simon vs. The Homo Sapiens Agenda
2010 Pod jednou střechou
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2015 Supergirl (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace