foto

Greg Berlanti

  • nar. 24.5.1972 (48 let)

Biografie

Americký scenárista, režisér a producent. Prosadil se svými realizacemi pro TV. Jako režisér se uvedl filmem Klub zlomených srdcí (The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy, 2000), po němž natočil komedii Pod jednou střechou (Life as We Know It, 2010) a drama Já, Simon (Love, Simon, 2018).

Zlín Film Festival

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Guilty (TV film)
2011 Green Lantern
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2018 Constantine: The Legend Continues (TV seriál)
Fotbalový talent (TV seriál)
TY (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Titans (TV seriál)
Titáni (S01E01)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 1: Říční břeh (S01E01)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Pilot, Part 2 (S01E02)
Pilot, Part 1 (S01E01)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
Second Time Around (E02)
Pilot (E01)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Freedom (S01E02)
Pilot (S01E01)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Matriarchát (S01E23)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Everwood (TV seriál)
Sbohem, lásko (S04E20)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Den končí (S02E22)
Nevyslovené pravdy (S02E16)
2003 Everwood (TV seriál)
Na konci léta (S02E01)
Těžké rozhodnutí (S01E21)
Odhalení (S01E18)
2002 Everwood (TV seriál)
Velký doktor Brown (S01E02)
Pilot (S01E01)
2000 Young Americans (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E06)
Homecoming (S03E02)
Parental Discretion Advised (S02E22)
další epizody (7)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The All-Nighter (S02E07)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Free Guy
2018 Freedom Fighters - The Ray
2011 Green Lantern
Green Lantern: Emerald Knights
2006 Prince, The (TV film)
2004 Kat Plus One (TV film)

TV seriály

2015 Mrtvý bod (TV seriál)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Já, Simon
2010 Pod jednou střechou
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2015 Supergirl (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
Pilot (E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Batwoman (TV seriál)
Epizoda 20 (S02E20)
Epizoda 19 (S02E19)
Epizoda 18 (S02E18)
další epizody (20)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Episode 15 (S06E15)
Episode 14 (S06E14)
Episode 13 (S06E13)
další epizody (15)
Supergirl (TV seriál)
Episode 20 (S06E20)
Episode 19 (S06E19)
Episode 18 (S06E18)
další epizody (9)
The Flash (TV seriál)
Episode 20 (S07E20)
Episode 19 (S07E19)
Episode 18 (S07E18)
další epizody (20)
2020 Batwoman (TV seriál)
O, Mouse! (S01E20)
A Secret Kept from All the Rest (S01E19)
If You Believe in Me, I'll Believe in You (S01E18)
další epizody (11)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Swan Thong (S05E15)
The One Where We're Trapped on TV (S05E14)
I Am Legends (S05E13)
další epizody (15)
Supergirl (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (21)
The Flash (TV seriál)
Success Is Assured (S06E19)
Pay the Piper (S06E18)
Liberation (S06E17)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Fadeout (S08E10)
Green Arrow & the Canaries (S08E09)
Crisis on Infinite Earths, Part 4 (S08E08)
2019 Batwoman (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 2 (S01E09)
A Mad Tea-Party (S01E08)
Tell Me the Truth (S01E07)
další epizody (9)
TY (TV seriál)
Láska nebeská (S02E10)
P. I. Joe (S02E09)
Strach a hnus v Beverly Hills (S02E08)
další epizody (10)
Titans (TV seriál)
Nightwing (S02E13)
Faux-Hawk (S02E12)
E.L._.O. (S02E11)
další epizody (13)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
Terms of Service (S04E15)
Nip/Stuck (S04E14)
další epizody (8)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 1 (S05E09)
The Wrath of Rama Kahn (S05E08)
Tremors (S05E07)
další epizody (22)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 (S06E08)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 (S06E07)
další epizody (22)
Arrow (TV seriál)
Purgatory (S08E07)
Reset (S08E06)
Prochnost (S08E05)
další epizody (20)
2018 TY (TV seriál)
Modrovousův zámek (S01E10)
Candace (S01E09)
Jsem tvůj, kotě (S01E08)
další epizody (10)
Titans (TV seriál)
Dick Grayson (S01E11)
Koriand‘r (S01E10)
Hank a Dawn (S01E09)
další epizody (11)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
další epizody (17)
Supergirl (TV seriál)
Elseworlds, Part 3 (S04E09)
Bunker Hill (S04E08)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (22)
Arrow (TV seriál)
Elseworlds, Part 2 (S07E09)
Unmasked (S07E08)
The Slabside Redemption (S07E07)
další epizody (23)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Welcome to the Jungler (S03E07)
další epizody (18)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (9)
The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
The Flash Reborn (S04E01)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (9)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (24)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (9)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
Kill Switch (E21)
A Sort of Homecoming (E20)
další epizody (13)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Death's Door (E09)
Thanatos (E08)
Limbo (E07)
další epizody (9)
2012 Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
16 Hours (E05)
Lost Boys (E04)
další epizody (6)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
2009 Eli Stone (TV seriál)
Flight Path (S02E13)
Tailspin (S02E12)
Mortal Combat (S02E11)
další epizody (4)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
Owner of a Lonely Heart (S02E08)
Help! (S02E07)
další epizody (22)
2005 Jack & Bobby (TV seriál)
Legacy (E22)
Stand by Me (E21)
Under the Influence (E20)
další epizody (11)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Today I Am a Man (E11)
Lost Boys (E10)
Chess Lessons (E09)
další epizody (11)
Everwood (TV seriál)
Den končí (S02E22)
Budoucnost čeká (S02E21)
Buď anebo (S02E20)
další epizody (12)
2003 Everwood (TV seriál)
Nepovedené svátky (S02E10)
Jako ve filmu (S02E09)
Břemeno pravdy (S02E08)
další epizody (22)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Je přítomen lékař? (S01E10)
Něžné války (S01E09)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce