foto

Buddy G. DeSylva

  • nar. 27.1.1895
    New York, USA
  • zem. 11.7.1950 (55 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1947 Good News - divadelní hra
1945 The Stork Club
1943 Du Barry Was a Lady - divadelní hra
1942 Panama Hattie - divadelní hra
1934 Bottoms Up
1933 Take a Chance
1930 Big Boy - divadelní hra
Follow Thru - divadelní hra
Follow the Leader - divadelní hra
Hold Everything - divadelní hra
Queen High - divadelní hra

TV seriály

1952 Omnibus (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1931 Flying High - kniha
Indiscreet - povídka

TV seriály

1950 Musical Comedy Time (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1929 Nertz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace