foto

Ben Fransham

  • nar. Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How to Murder Your Wife (TV film)
2014 Co děláme v temnotách
Smrtící lék
2013 Eternity
2007 30 dní dlouhá noc
The Ferryman
2002 Pán prstenů: Dvě věže
1994 Nebeská stvoření
Nákaza

TV seriály

2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Hostitelka (S01E05)
Brujo (S01E04)
"Knihy odtamtud" (S01E03)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Extinction (S02E19)
Desecrated (S02E16)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Hartland (S01E14)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Bounty (S01E03)
Destiny (S01E02)
Prophecy (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace