foto

Ben Fransham

  • nar. Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How to Murder Your Wife (TV film)
2014 Co děláme v temnotách
Smrtící lék
2013 Eternity
2007 30 dní dlouhá noc
The Ferryman
2002 Pán prstenů: Dvě věže
1994 Nebeská stvoření
Nákaza

TV seriály

2019 Wellington Paranormal (TV seriál)
Mobots (S02E06)
2018 Wellington Paranormal (TV seriál)
Things That Do The Bump In The Night (S01E03)
2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Hostitelka (S01E05)
Brujo (S01E04)
"Knihy odtamtud" (S01E03)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Extinction (S02E19)
Desecrated (S02E16)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Hartland (S01E14)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Bounty (S01E03)
Destiny (S01E02)
Prophecy (S01E01)

Dokumentární

2018 Jak byl dobyt Západ (TV seriál)
Do divočiny (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky