foto

Peter McAllum

  • nar. 3.12.1946 (71 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Pitch
Včelka Mája: Medové hry
2015 Airlock
Bedlam
2013 Deceit
2011 The Tunnel
2010 Hobby Farm
2009 Fragment
2007 Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
1999 Kníže Egyptu
1997 Anastázie
1996 Lilian's Story
1995 Pocahontas
1990 Rogue Stallion, The (TV film)

TV seriály

2011 Crownies (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2001 Life Support (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1995 Vládci kouzel (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ženy vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace