foto

Sam Haft

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Králíček Petr
Včelka Mája: Medové hry
2008 Bitter & Twisted

TV seriály

2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Intoxicated Intern (S01E17)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Sam & Bill - I Don't Know What Sex Is (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Young Grasshopper (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Sam & Bill - I Don't Know What Sex Is (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Young Grasshopper (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Young Grasshopper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace