foto

Charles Hoffman

  • nar. 28.9.1911
    San Francisco, California, USA
  • zem. 8.4.1972 (60 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 The Green Hornet
1959 Miracle of the Hills, The
The Sad Horse
1956 Never Say Goodbye
1955 So This Is Paris
The Second Greatest Sex
The Spoilers
1953 The Blue Gardenia
1951 Přichází ženich
1950 A Woman of Distinction
The West Point Story
1947 That Hagen Girl
1946 Cinderella Jones
Night and Day
One More Tomorrow
Two Guys from Milwaukee - původní scénář
1945 Pillow to Post
1944 Janie

TV seriály

1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Love That Jill (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Meet Mr. McNutley (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1947 That Way with Women
The Unsuspected
The Voice of the Turtle

TV seriály

1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace