foto

Jurij Ďak

  • nar. 5.7.1987 (33 let)
    Mogilyov-Podolskiy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Inheritance
2018 Kazka pro hroši
2011 Vljubljonnyje v Kijev
2009 Zázrak

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Partija dlja čempionki (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Pro zavetnyj traktor i děla serděčnyje (S02E60)
Poňať, prostiť (S02E57)
Effekt blizněcov (S02E55)
další epizody (6)
2012 SBU. Specoperacija (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Sem "Ja" (S01E40)
Bonni i Klajd (S01E36)
Krizis sredněgo vozrasta (S01E35)
další epizody (5)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky