foto

Lee Loeb

  • nar. 1.5.1910
    New York, USA
  • zem. 25.10.1978 (68 let)
    Camarillo, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1956 Mobs, Inc.
1954 Fireman Save My Child
1953 Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
1951 Sunny Side of the Street
1949 Undertow
1947 Calendar Girl
Seven Keys to Baldpate
1945 Love, Honor and Goodbye
1944 National Barn Dance
1943 Dixie Dugan
1942 A Gentleman at Heart
It Happened in Flatbush
1941 Melody for Three
The Perfect Snob
1940 Remedy for Riches
1939 Forged Passport
Hawaiian Nights
Laugh It Off
1938 Swing That Cheer
The Main Event
1937 Counsel for Crime
It Can't Last Forever
1936 Blackmailer
Come Closer, Folks
Don't Gamble with Love
Trapped by Television
1935 Case of the Missing Man

TV seriály

1968 The Good Guys (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Meet Corliss Archer (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1951 Mark Saber (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1939 Laugh It Off - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace