foto

Ivan Đuričić

  • nar. 17.7.1984 (36 let)
    Zagreb, Croatia, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koja je ovo država!
2015 Básník, který málem zabil Hitlera
2014 Happy Endings
2012 Lidožrout vegetarián
2011 Lea a Darija
2007 Zazpívejte nějaký lovesong
2006 Libertas

TV seriály

2008 Hitna 94 (TV seriál)
Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
Zakon! (TV seriál)
2007 Operacija Kajman (TV seriál)
2006 Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)
Zabranjena ljubav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky