foto

Malcolm-Jamal Warner

  • nar. 18.8.1970 (49 let)
    Jersey City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Shot
2016 Wannabe
2015 48 Hours 'til Monday (TV film)
Shaker Pointe
2011 King of the Underground
2010 True Blue (TV film)
2009 Contradictions of the Heart
2008 Bláznovo zlato
2007 Seznam
2004 Reflections: A Story of Redemption
2001 15 minut
Legend of the Candy Cane (TV film)
1999 A Fare to Remember
1998 Restaurant
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Zóna úniku
1989 Mother's Day (TV film)
New Edition Past and Present
1987 Father Clements Story, The (TV film)

TV seriály

2020 Doktoři (TV seriál)
Burn It All Down (S03E20)
Support System (S03E19)
So Long, Dawn Long (S03E18)
další epizody (10)
2019 Doktoři (TV seriál)
Whistleblower (S03E10)
Out for Blood (S03E09)
Peking Duck Day (S03E08)
další epizody (22)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Double Up & Back (S03E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Srdce v bedně (S02E08)
Pokus a omyl (S02E07)
další epizody (11)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 10: Fade Out (E10)
Day 9: Re-Cast (E09)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
The Tower (S02E05)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #773: Step and Repeat (S05E01)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Detroiters (TV seriál)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 8: Against Type (E08)
Day 7: Breaking the Story (E07)
Day 6: Down Day (E06)
další epizody (8)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
Sneaky Pete (TV seriál)
Sam (S01E05)
The Fury (S01E04)
Mr. Success (S01E03)
Kravaťáci (TV seriál)
Character and Fitness (S06E16)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Konspirační teorie (S01E07)
Na útěku (S01E02)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vina (S05E12)
Past na turisty (S05E06)
Ohlédnutí 5/5 (S04E23)
další epizody (5)
Profesionální lháři (TV seriál)
Holokracie (S05E03)
Kravaťáci (TV seriál)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
Spain (S06E06)
další epizody (7)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pátá dynastie (S04E10)
Růže je růže (S04E01)
Zmocněnec 2/2 (S03E19)
další epizody (4)
American Horror Story (TV seriál)
Opona padá (S04E13)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Party (E12)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Pomsta je sladká (S03E09)
Dvě možnosti (S03E07)
Nerušit (S03E05)
další epizody (4)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Večírek smrti (S04E09)
Zákon gangu (TV seriál)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
Playing with Monsters (S07E03)
Black Widower (S07E01)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Městské manželství a sendvičové umění (S03E11)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Aplikovaná antropologie a kuchařské umění (S02E22)
Zákon o péči a východoevropská diplomacie (S02E18)
Studie asijské populace (S02E12)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Healing Time (S01E02)
Sherri (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Vidět rudě (S01E10)
2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Interregnum: Part 2 (S02E15)
Interregnum: Part 1 (S02E14)
The State of the Union (S02E13)
další epizody (15)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
Things Left Unsaid: Part 1 (S01E19)
A Means to an End (S01E18)
další epizody (20)
Lyric Cafe (TV seriál)
2000 Static Shock (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Kouzelný školní autobus (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
1991 Fresh Prince (TV seriál)
U soudu (S02E09)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Jako v pohádce, část druhá (S01E09)
1987 A Different World (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2013 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)
1992 Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You

Hudební videoklipy

1989 Michael Jackson: Liberian Girl (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1990 This Old Man
1989 New Edition Past and Present

TV seriály

2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Touha po pozornosti (S02E21)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

1992 Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You

Host

TV pořady

2011 MTV Europe Music Awards 2011 (TV pořad)
The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2003 Child Stars: Then and Now (TV pořad)
1990 Saturday Morning Videos (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky