foto

Nana Nagao

  • nar. 16.8.1982 (37 let)
    Miyazaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ikizuku
2016 Le coeur régulier
2011 Jógašiten Coin de rue
2010 Bjakujakó
Haru to no tabi
Zatôichi: The Last
2009 60 sai no Love Letter
2007 Hedvábná cesta
Paččigi! Love & Peace

TV seriály

2007 Kageró no cudži (TV seriál)
2006 Kuroi no taijó (TV seriál)
2003 Suika (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace