foto

Jevgenij Kaporin

  • nar. 11.2.1986 (34 let)
    Sumy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sotka
2017 Infogolik
2015 Zahublene misto
2011 Děd (TV film)
2009 Čužije duši (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2017 Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Svidětěl (E13)
Selo na miljon (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Bludnyj syn (E05)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Amerikanskije gorki (S01E26)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky