foto

Carl Milletaire

  • nar. 21.6.1912
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.5.1994 (81 let)
    Lon Beach, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
1962 Dangerous Charter
1960 The Music Box Kid
1959 Inside the Mafia
Na sever severozápadní linkou
The Trap
1957 Srazit a ujet
Vězeňský rock
1956 Wild Party, The
1955 New York Confidential
The Fighting Chance
The Purple Mask
1954 Knock on Wood
Phantom of the Rue Morgue
The Adventures of Hajji Baba
1953 Hot News
Siren of Bagdad
The Caddy
1952 Bal Tabarin
Young Man with Ideas
Zpívání v dešti
1951 Father Takes the Air
Sirocco
Strictly Dishonorable
The Great Caruso
1950 711 Ocean Drive
A Lady Without Passport
Black Hand
Spy Hunt
The Killer That Stalked New York
The Skipper Surprised His Wife
1948 Money Madness
Obnažené město
1947 Dvojí život
Polibek smrti

TV seriály

1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace