foto

Lesli Margherita

  • nar. 10.5.1973 (46 let)
    Santa Clara County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 One Shot
2007 23
Boogeyman 2
Popelka 3: Ztracena v čase
2003 Electric Piper, The (TV film)
2002 Dobrodružství Toma Palečka a Malenky

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Blast from the Past (S01E11)
Bad Actors (S01E09)
Seven Seconds (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Patová situace (S07E03)
Rebel Rebel (S07E02)
Nepřítel státu (S07E01)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Podvojná pravda (S06E08)
2015 Donny! (TV seriál)
I'm Middle Aged, Married, and Coming Out! (E04)
Little League Dads Gone Wild! (E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Manipulace (S07E03)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Předtím a potom (S01E02)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Školní sraz po létech (S06E17)
2003 Policie New York (TV seriál)
Nahé probuzení (S10E16)
2002 JAG (TV seriál)
V kritickém stavu (S08E01)
2001 Kristin (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Head First (S01E06)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Deliverance (S04E20)
1997 Fame L.A. (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace