foto

Júko Sasaki

  • nar. 19.11.1961 (57 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2011 T.P. Sakura: Time Paladin Sakura
2002 Eččan no Sensó
2001 Arete hime
1999 Happy Birthday: Inoči kagajaku toki
1997 Flanders no inu
1994 Sei Michaela gakuen hjórjúki II
1993 Bonobono
Desert Rose: Juki no mokuširoku
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
Zoku Naniwa júkjóden
Čibi Maruko-čan: Wataši no suki na uta
1991 Koko wa Green Wood
1990 City Hunter: Hjakuman doru no inbó
Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
Obatarian (TV film)
Riki Oh 2: Horobi no ko
Čibi Maruko-čan
Šin Karate džigoku hen
1989 Venus Senki
1988 Jósei ó
Meió Project Zeorymer
1987 Kaze to ki no uta SANCTUS: Sei naru kana
1986 Šónan bakusózoku

TV seriály

2017 Idol džihen (TV seriál)
2016 Amaama to inazuma (TV seriál)
2013 White Album 2 (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
2009 White Album (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
2006 Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Bokura ga ita (TV seriál)
2005 MAR Heaven (TV seriál)
2003 Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Piano (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
2001 Čikjú šódžo Arjuna (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Crayon Šin-čan (TV seriál)
Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
1990 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 City Hunter 3 (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1984 Giant Gorg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace