foto

Misa Watanabe

  • nar. 30.4.1964 (55 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2007 One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
2005 Irija no sora, UFO no nacu
Karas
2004 Interlude
2002 One Piece: Chinjō shima no chopper ōkoku
2001 Puni Puni Poemi
1999 Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
1998 Šin otokogi
1997 Chimera: Target I – Datenši kórin
Hare tokidoki Buta
Jakumo tacu
1996 Akiko
Black Jack: Heian Sento
1995 Kakjúsei
1994 Inma jódžo
1993 Rance
1992 Bannō bunka nekomusume

TV seriály

2016 Kidó Senši Gundam UC RE:0096 (TV seriál)
2015 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
2011 Nacume júdžinčó san (TV seriál)
[C] (TV seriál)
2010 Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Fresh Precure! (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Ristorante Paradiso (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Kodai ódža kjórjú King: D-Kids Adventure jokurjú densecu (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Král dinosaurů (TV seriál)
2006 Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
Papillon Rose: New Season (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Zettai šónen (TV seriál)
2004 Hit o Nerae! (TV seriál)
Love Love? (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Curibaka nišši (TV seriál)
Piano (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
Gensó maden saijúki (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Jošimoto Mučikko monogatari (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Mama wa pojopojosaurus ga osuki (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace