foto

Michail Levčenko

  • nar. 19.9.1952 (66 let)
    Tyumen, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puť na ostrov katoržnych
2016 Groggi (TV film)
2013 Berega ljubvi (TV film)
2003 A poutru oni prosnulis
2001 Musorščik
1989 Končina (TV film)

TV seriály

2017 Plochaja doč (TV seriál)
Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
2016 Vižu - znaju (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Nika (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
2014 Meteorit (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (S07E07)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
2012 Tri dňa lejtenanta Kravcova (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
2008 Isajev (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace