foto

C. Lindsay Workman

  • nar. 6.3.1924
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 24.4.2012 (88 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Five of Me, The (TV film)
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
The One Man Jury
1975 Family Nobody Wanted, The (TV film)
1974 Murder or Mercy (TV film)
1973 Westworld
1969 In Name Only (TV film)
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
The Karate Killers - a.z.
1961 The Explosive Generation
1960 Spring Affair

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
O.B.I.T. (S01E07)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Margie (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1984 Jupiter Menace, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace