foto

Vjačeslav Kušnir

  • nar. 25.9.1958 (61 let)
    Syktyvkar, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mentovskij romans (S07E25)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avgustovskij ščipač (S06E04)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Tajny sledstvija (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (S04E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avgustovskij ščipač (S06E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky