foto

Hans-Gerd Sonnenburg

  • nar. 10.4.1943
    Německá říše
  • zem. 29.7.2012 (69 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Wie Feuer und Flamme
1999 Nic než pravdu
1996 Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1993 Der Kinoerzähler
Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1991 Staatsanwalt hat das Wort - Bis zum bitteren Ende, Der (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Schnelles Geld (TV film)
Zpráva slepeckým písmem (TV film)
1982 Staatsanwalt hat das Wort - Ich bin Joop van der Dalen, Der (TV film)
1980 Max und siebeneinhalb Jungen
1979 Tull (TV film)
1975 Looping
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
1971 Schwarzes Schaf (TV film)
1969 Staub und Rosen (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
1967 Wolodja (TV film)

TV seriály

1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace