foto

Dmitrij Alexandrov

  • nar. 2.2.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Leningrad
2004 Jantarový talisman (TV film)
2002 Ruská archa
2001 Nepřítel před branami

TV seriály

2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Pojedinok (S01E03)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Legenda ob Olge (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
2007 Katěrina (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Skvoznoje ranenije (S03E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Černaja magija (S07E01)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zvuki muzyki (S06E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S09E04)
Episode 2 (S09E02)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obratnyj otsčet (S01E02)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Bratstvo po oružiju (S06E01)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Na ulice Marata. Časť 2 (S04E05)
Na ulice Marata. Časť 1 (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky