foto

Julia Chan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Extinct
2018 Náš Jake
2015 Ava's Possessions
2012 Missed Connections
2011 Silent House

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Twelve: Chain of Fools (E12)
Chapter Eleven: Who Can I Turn To? (E11)
další epizody (13)
2018 Little Dog (TV seriál)
2017 Schitt's Creek (TV seriál)
New Car (S03E03)
Saving Hope (TV seriál)
Leap of Faith (S05E12)
Nightmares & Dreamscapes (S05E11)
Change of Heart (S05E10)
další epizody (12)
2016 Gotham (TV seriál)
Borový les (S02E18)
Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (19)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (19)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (9)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (13)
Pan Am (TV seriál)
Nové obzory (E12)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Hit and Rum (S01E05)
Pouštění žilou (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Tetovaný (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky