foto

Isabelle Gélinas

  • nar. 13.10.1963 (55 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mémoire de sang (TV film)
2015 Deux hommes tout nus (TV film)
La vie très privée de Monsieur Sim
Mezi přáteli
2014 Au nom des fils (TV film)
2012 L'innocent (TV film)
Paradis amers (TV film)
2011 Accident de parcours (TV film)
Nuit du réveillon, La (TV film)
2010 Odsun
2008 Ça se soigne ?
2007 Cherche fiancé tous frais payés
2006 Temná minulost (TV film)
2005 Confession d'un menteur (TV film)
Frappes interdites (TV film)
Le piège du Père Noël (TV film)
2004 Courrier du coeur (TV film)
Ne quittez pas!
2003 Qu'elle est belle la quarantaine! (TV film)
2001 Pas vu, pas pris (TV film)
Ráj na zemi
2000 Anibal (TV film)
Causse d'Aspignac, Le (TV film)
1999 Tout baigne!
1998 Chaos technique (TV film)
Paparazzi
1997 Didier
Parents modèles, Les (TV film)
1996 J'ai deux amours (TV film)
1995 V'la l'cinéma ou le roman de Charles Pathé (TV film)
1993 A l'heure où les grands fauves vont boire
Coeur qui tape, Le (TV film)
Drôles d'oiseaux
Louis, enfant roi
Regarde-moi quand je te quitte (TV film)
1991 Planoucí pobřeží (TV film)
1990 Mado, poste restante
Moi, général de Gaulle (TV film)
1989 Catherine de Médicis (TV film)
Free Frenchman, The
Suivez cet avion
1988 Šuani
1986 Triple sec

TV seriály

2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
C'est la taille qui compte (S02E03)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Aux innocents les mains pleines (S01E02)
Un bon chanteur est un chanteur mort (S01E01)
Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Les Chamois (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Nous vieillirons ensemble (S09E06)
Guerre froide (S09E05)
Chapati Chapata (S09E04)
další epizody (6)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Au Nord c'était les pingouins (S08E06)
Une souris et des hommes (S08E05)
La Chenille et le papillon (S08E04)
další epizody (6)
2015 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Sophie (S01E04)
2014 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
"La Thérapie du bonheur" (S07E06)
La Méduse et le putois (S07E05)
Le changement, c'est (vraiment) maintenant (S07E04)
další epizody (6)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Tous ensemble ! (S06E08)
Love coach (S06E07)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
další epizody (7)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
On ne badine pas avec l'amour (S05E07)
Un moment d'égarement (S05E06)
další epizody (8)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
20 ans déjà ! (S04E07)
Emmerdements durables (S04E06)
další epizody (8)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Frite et le dindon (S03E08)
Le Problème avec ma mère (S03E07)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
další epizody (8)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ah ! La belle vie (S02E06)
Le Temps des épreuves (S02E05)
Grosse déprime (S02E04)
další epizody (6)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ce n'est qu'un au revoir ! (S01E12)
Toute vérité n'est pas bonne à dire (S01E11)
Coup de froid (S01E10)
další epizody (12)
2005 Inséparables (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace