foto

Adrienne Marden

  • nar. 2.9.1909
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 9.11.1978 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The New Adventures of Heidi (TV film)
1971 The Failing of Raymond (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Letiště
1969 In Name Only (TV film)
1964 Kisses for My President
1963 The Wheeler Dealers
1962 Ptáčník z Alcatrazu
The Interns
Walk on the Wild Side
1960 This Rebel Breed
1956 Muž z del Ria
1955 Count Three and Pray
One Desire
The Shrike
1954 Ztracená brož
1953 Dangerous Crossing
Inferno
1952 Odstřelovač
1951 Payment on Demand
Superman and the Mole Men
The Company She Keeps
Utah Wagon Train
1948 For the Love of Mary
1947 Džentlemanská dohoda
1936 F-Man
Star for a Night
1935 Millions in the Air
1934 Madame Spy
1933 Only Yesterday
1932 Rasputin and the Empress

TV seriály

1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál) - a.z.
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace