foto

Jason Stuart

  • nar. 13.1.1959 (60 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Infiltrators
2018 Diverted Eden
Jinn
The Fare
2017 American Bistro
Open
The Guest House
2016 Dirty
Zrození národa
2015 Baby Steps
Hush Up Sweet Charlotte
Transdarinka
2014 Mentor (TV film)
Ta zvláštní láska
2013 Big Gay Love
Goodbye World
2012 BearCity 2: The Proposal
Home Invasion (TV film)
K-11
2011 Finding Mr. Wright
Monkey Man
Walk a Mile in My Pradas
2010 Drop Dead Gorgeous
2009 Chronicles of Holly-Weird, The
Family of Four
Pit and the Pendulum, The
Wild About Harry
2008 Friends & Lovers: The Ski Trip 2
San Saba
2007 Ping Pong Playa
2006 Coffee Date
Pokouřeníčko
2005 Ghosts Never Sleep
2004 Den bez Mexičana
2002 Americký Casanova
2001 10 Attitudes
Me & My Needs (TV film)
Životní role
2000 Flamingo Dreams
Get Your Stuff
Sausage Factory, The (TV film)
1999 Sam and Mike
Ztracený a nalezený
1998 Gia (TV film)
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
1995 Cyber Bandits
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)
1990 Policajt ze školky
Road Lawyers and Other Briefs
Věčnost
1987 Emanon
Roses Are for the Rich (TV film)
Čestné slovo
1986 Can You Feel Me Dancing? (TV film)
1984 The Lost Empire

TV seriály

2016 Love (TV seriál)
Swedish Dicks (TV seriál)
2015 Real Rob (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Zaklínač (S02E15)
2013 Just Us Guys (TV seriál)
2012 Bitter Bartender (TV seriál)
2011 Vincentův svět (TV seriál)
Domov, sladký domov (S08E01)
2010 Friends & Lovers (TV seriál)
Futurestates (TV seriál)
Paul Cruz: Latin Actor (A Mockuseries) (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Mother's Day (S03E21)
2005 Closer (TV seriál)
DL Chronicles, The (TV seriál)
Fat Actress (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Occamova břitva (S01E03)
2002 George Lopez (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Hokus pokus (S04E24)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Jackova show (S03E05)
1999 Providence (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Superior Court (TV seriál)
1985 Michael Nesmith in Television Parts (TV seriál)
1984 Out of Control (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing

TV pořady

2007 Jason Stuart: Making It to the Middle (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1991 Maury Povich Show, The (TV pořad)
1990 Match Game, The (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1987 Geraldo (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1965 The Dating Game (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1950 The Joe Franklin Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Mentor (TV film)
2001 10 Attitudes

TV pořady

2007 Jason Stuart: Making It to the Middle (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Mentor (TV film)

TV pořady

2007 Jason Stuart: Making It to the Middle (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Mentor (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace