foto

Lillian Hurst

  • nar. 13.8.1943 (75 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Yo Soy Un Político
2012 I Am a Director
2009 Unesená
2005 English as a Second Language
2004 Mistr zločinu
2002 Nightstalker
Orange County
2001 Shooting LA
2000 Chléb a růže
Ready to Run (TV film)
1999 Candyman 3: Den smrti
My Little Assassin (TV film)
1998 Jsem do ní blázen
1997 Brittle Glory
1995 Private Obsession
Sleepstalker
1994 Milión k jedné
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
1991 Doktor
Summer My Father Grew Up, The (TV film)

TV seriály

2014 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
Valerie Faces the Critics (S02E07)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
další epizody (6)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Krysa v dohledu (S03E10)
Ztraceni (TV seriál)
Huga má každý rád (S06E12)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Lež (S05E02)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
Ztraceni (TV seriál)
Tricia Tanaka je mrtvá (S03E10)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Gets a Magazine Cover (S01E10)
Valerie Demands Dignity (S01E05)
další epizody (4)
Ztraceni (TV seriál)
Huga nemá nikdo rád (S02E04)
Čísla (S01E18)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Huff (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Top Banana (S01E02)
Dragnet (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Když hradba povolí (S01E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Assaulted Nuts (S02E03)
Případ pro Sam (TV seriál)
Bez hlavy máš smůlu (S03E13)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 1.část (S07E21)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
Akta X (TV seriál)
El Mundo Gira (S04E11)
1996 Chameleon (TV seriál)
Letec (S01E03)
Policie New York (TV seriál)
Hollie and the Blowfish (S03E17)
1995 JAG (TV seriál)
Válečný pláč (S01E06)
1991 Nurses (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace