foto

Adetokumboh M'Cormack

  • nar. Sierra Leone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The German King
2015 Beyond the Mask
2014 37
Hieroglyph (TV film)
2011 Světová invaze
2009 Holka z města
2006 Krvavý diamant
1995 Great Elephant Escape, The (TV film)

TV seriály

2020 Gods & Heroes (TV seriál)
2019 A Place Called Hollywood (TV seriál)
Sherwood (TV seriál)
2015 The Whispers (TV seriál)
X Marks the Spot (E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zastavte krvácení (S13E01)
Země Nezemě (S12E24)
Ztracení chlapci (S12E23)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
Day 7: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S07E04)
2008 Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Bojuj, nebo uteč (S02E05)
Rodinná pouta (S02E03)
Ještěři (S02E02)
další epizody (4)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jsem kajak, slyšíš, jak se řítím (S07E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Neohlášený (S01E10)
Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
Otazník (S02E21)
Žalm 23 (S02E10)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
Velký zápach (S07E05)
2005 Whisky Echo (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 The German King
2018 Irish Goodbye

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The German King
2018 Irish Goodbye

Producentská filmografie

Filmy

2019 The German King

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky