foto

Nina Gunke

  • nar. 12.7.1955 (64 let)
    Lidingö, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boží mlčení
2014 Medicinen
2013 Bäst före
Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
Maria Wern - Först när givaren är död
2012 Zatracení kluci
2009 Så olika
2006 Tjocktjuven
2005 Den utvalde
2003 Flamingo
2001 Det polska korset (TV film)
En förälskelse
Sprängaren
1999 Där regnbågen slutar
Děti nosí Santa Claus
Nya lögner (TV film)
1997 Hemmeligheder
1995 Gränsen
Všechno je jak má být
1994 Good Night, Irene
1992 Lakki
1991 Den store badedag
1985 Smugglarkungen
1984 Muž z Mallorky
1983 P & B
1977 Molly
1976 Hallo Baby
1975 Justine och Juliette

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Mina föräldrars lögner (E06)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Talismanen (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
Torntuppen (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
Strandvaskeren (TV seriál)

Dokumentární

1998 Två år med skilda världar (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace