foto

Per Sundström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 Dívka
Johan Falk: Leo Gaut
Johan Falk: National Target
2008 Patrik - věk 1,5
2005 Zozo
2003 Policajti
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
2000 Hassel - Förgörarna
1999 Mamy Blue
Straydogs
1996 Rusar i hans famn
1993 Sökarna
1989 Cesta do Melonie
1988 Helgerån

TV seriály

2019 Störst av allt (TV seriál)
Maja (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (6)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Okänd avsändare (S02E05)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)

Dokumentární

2016 6. A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace